In 12 weken terug in je energie

Start vandaag nog met het programma waar je binnen 12 weken meer energie krijgt. Door middel van een gepersonaliseerd online fitness programma, wekelijkse vitaliteitsopdrachten en voedingsadvies van jouw personal coach behaal je binnen no-time maximaal resultaat!

nu starten

Gepersonaliseerd plan

Thuis of in de gym

In 12 weken

Waarom starten met Online Personal Coaching?

Minder stress door coaching

In ons unieke 12 weken programma focussen we op het verlagen van stress door praktische tips te geven die jij in je dagelijkse leven kunt toepassen.

Krijg meer controle over je lichaamsgewicht

Wij geven je handvatten om lekker maar toch verantwoordelijk te eten. Hierdoor krijg jij meer controle over je gewicht en zit je beter in je vel.

Hoger in je energie

Bij Aurora Vitality draait alles om weer terug in je kracht te komen. Door je energie terug te krijgen heb je weer zin om dingen te ondernemen.

Verbeter je slaapgedrag

Te weinig of slecht slapen is dé boosdoener voor een energiek en vitaal leven. Om die reden gaan we binnen 12 weken het bewustzijn van jouw slaapgedrag te vergroten.

Meer inzicht in je eigen gewoontes

Iedereen heeft zijn eigen goede en slechte gewoontes. Door tips te geven gaan we jouw leefstijl en mindset naar een hoger niveau tillen.

Klaar om eindelijk terug in je kracht te komen?

Meld je aan voor ons unieke 12 weken Online Personal Coaching programma. Aan de hand van jouw wensen, behoeftes en persoonlijke doelen maken wij een gepersonaliseerd programma voor je.

nu starten

Jouw kickstart naar meer energie

Hét persoonlijke programma dat afgesteld is op jouw voorkeuren. Ga hiernaast direct van slag met het invullen van je gegevens. Sport je thuis of toch liever in de gym? Wij houden rekening met de apperatuur die jij ter bechikking hebt. Aan de hand hiervan samen met je lichaamsgewicht, lengte, dagelijkse activiteit. Stellen wij jouw trainingsprogramma samen.

12 weken

Online Personal Coaching

€35,-

Per maand

Gepersonaliseerd plan

Wekelijkse vitaliteitopdracht

Continue bijgewerkt fitness schema

Toegang tot ons receptenboek

ik wil beginnen

Meer energie in 12 weken

Jouw persoonlijke programma bestaat uit

Personal coach voor ondernemers. Wordt 100% vitaal!

Vitaliteit

Iedere week krijg jij een nieuwe vitaliteitsopdracht die direct in je dagelijkse leven kan worden toegepast. De opdrachten zijn laagdrempelig en speciaal door onze vitaliteitsexperts in een videoboodschap uitgelegd.

Fitness met personal coach. Online of vanuit huis!

Fitness

Op basis van je gewicht, lengte en beschikbare middelen, ontwikkelen wij elke maand het ideale fitness schema dat past bij jouw wensen en behoeften om binnen 12 weken je doelen te behalen.

nu starten
Fitness en vitaliteit voor drukke ondernemers

Voeding

Je krijgt toegang tot ons gezonde receptenboek met als doel: meer controle krijgen over je lichaamsgewicht. Daarnaast haal je meer plezier uit koken en word je bewuster van de producten die je in huis haalt.

''Ik raad iedere ondernemer dit aan omdat zelfzorg en bewegen zorgen dat ik beter presteer.''

Jeroen Scheper

Personal- vitaliteitcoach voor ondernemers

Online Personal Coaching: meer energie in 12 weken!

Het 12 weken programma is speciaal ontwikkeld voor drukke mensen die laag in hun energie zitten en snel toe zijn aan verandering. Door online personal coaching behaal je binnen no-time maximaal resultaat. Ons geheim? Elke maand een gepersonaliseerd online fitness programma, wekelijkse vitaliteitsopdrachten en voedingsadvies. Hieronder geven wij je meer informatie over het online personal coaching programma.

Online personal training programma op maat

Het 12 weken programma start met een intakeformulier om jouw persoonlijke doelen te bepalen. Aan de hand van jouw lengte, lichaamsgewicht en dagelijkse activiteit kunnen we elke maand een nieuw persoonlijk trainingsschema op maat voor je ontwikkelen. Hiermee behaal je in no-time jouw doelen. In het 12 weken programma kun je er zelf voor kiezen om in de sportschool of thuis te sporten. Wij delen jouw persoonlijk trainingsschema zo in waarbij je thuis traint met je eigen spullen of op lichaamsgewicht. Door middel van onze handige video’s leggen wij je uit hoe je de specifieke oefeningen moet uitvoeren voor de juiste houding.

Aurora Vitality, jouw Online Personal Fitness Coach

Wij van Aurora Vitality zijn wij gespecialiseerd in personal fitness en vitaliteit coaching. Ons online personal fitness programma is ingericht op ieder individu en afgestemd op jouw wensen, behoeftes en doelen. Om het maximale resultaat te behalen, geven wij ook handige tips om slim om te gaan met gezonde voeding. Wanneer je gaat starten met online personal fitness, maar blijft eten zoals je nu eet, zul je waarschijnlijk minder snel het beoogde resultaat behalen. Speciaal voor mensen die druk zijn, bieden we gemakkelijke en gezonde recepten. Lees meer over Aurora Vitality.

Online personal coaching met wekelijkse vitaliteitsopdrachten

Om jou nog verder te brengen in ons online personal coaching programma, geven wij je vitaliteitstips en handvatten om stress te verlagen. Iedere week krijg jij een nieuwe vitaliteitsopdracht toegestuurd, die je direct in je dagelijkse leven kan toepassen. Deze opdrachten zijn laagdrempelig en gemakkelijk uit te voeren. Onze vitaliteitsexpert legt je de wekelijkse vitaliteitsopdracht in een videoboodschap uit. Wordt bewuster van je keuzes en krijg meer energie waardoor jij weer dingen gaat ondernemen.

Met een fit en vitaal leven haal jij het maximale uit jezelf! Dus pak jij, samen met je online personal coach, de draad weer op? 

Heb je vragen?

Stel ze gerust aan ons team.