Ik stel me graag aan je voor

Roel van den Bogaard

 

Tijdens mijn basketbal carrière, waar ik op hoog niveau heb gespeeld, kwam krachttraining op mijn pad. Hier ontstond mijn passie voor fitness en vitaliteit. Ik raakte verondersteld van de meerwaarde die het heeft op je, zowel fysiek als mentaal. Al snel maakte ik de overstap om aan de slag te gaan als personal trainer. Het overbrengen van kennis en daar andere mee helpen is wat mij iedere dag weer opnieuw een voldaan gevoel geeft.

In 2018 startte ik mijn eigen personal training studio. Hier werd me nog duidelijker hoe belangrijk het is om als ondernemer fysiek en mentaal in de juiste balans te zijn. Zo kwam ik erachter dat bij veel ondernemers tijd een kostbaar bezit is. Met dat probleem ben ik aan de slag gegaan en zodoende is Aurora ontstaan. Een programma dat speciaal is ontwikkeld voor ondernemers die altijd druk zijn en weinig tijd hebben.

Met een plan van aanpak ga jij fysiek en mentaal sneller je gewenste doel behalen en vasthouden. Ik heb de ervaring en kennis die nodig is om jou naar het gewenste resultaat te krijgen.

Ik ben een coach waar je van op aan kunt. Die je richting en structuur geeft bij het maken van de dagelijkse disciplines. Die weet wat nodig is om te presteren aan de top. Die er staat wanneer jij wil trainen. Zodat jij fit en energiek aan de dag kan starten, iedere dag opnieuw.

Online

Online coaching geeft de mogelijkheid om de coaching in vertrouwelijke omgeving en tijdens businesstrips te volgen. Het voorkomt reistijd en biedt flexibiliteit in het plannen van de afspraak. Een keer per vier weken vind er een fysieke afspraak plaats waarbij technieken doorgenomen worden en een health check plaats vindt. Hiermee worden resultaten bijgehouden en de kwaliteit van de online coaching verhoogt.

Waarom Aurora?

Aurora staat voor het samenkomen van kleine natuurlijke deeltjes wat vervolgens transformeert in een krachtig en mooi fysiek fenomeen. Door het samen komen van de basis elementen in het leven beweging, coaching en herstel kom je mentaal en lichamelijk weer in je kracht.